ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σκιαγραφεί στο {TS} τον ΠΑΟΚ που θα ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ με την ΑΕΛ στο Τσίρειο

Ο Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού σκιαγραφεί στο {TS} τον ΠΑΟΚ που θα ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ με την ΑΕΛ στο Τσίρειο

Ο νεαρός πρώην Κύπριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ραφαήλ Μιχαήλ, είχε αντιμετωπίσει για την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2017-2018) την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Κ 20 της Ελλάδας.

Σίγουρα, με την παρουσία του εδώ και καιρό στους «τριφυλλοφόρους» ο Ραφαήλ Μιχαήλ γνωρίζει αρκετά για την ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά» που θα βρεθεί η ώρα 19:00 απέναντι στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις για το UEFA YOUTH LEAGUE.

Το Themasports.com επικοινώνησε με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, Ραφαήλ Μιχαήλ, ο οποίος μας ανέφερε μερικά σημαντικά στοιχεία για την αντίπαλο ομάδα της ΑΕΛ.

Ραφαήλ, ποιος είναι ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του ΠΑΟΚ;

Πρόκειται για μία δεμένη ομάδα χρόνια.  Διατηρεί την ίδια φιλοσοφία, αναπτύσσεται αρκετά καλά.  Οι παίκτες της ομάδας του κύριου Γκαρσία έχουν αρκετή ποιότητα.  Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.  Δουλεμένη ομάδα με πολύ καλούς ρυθμούς και ένα εξαιρετικό επίπεδο.

Ποια είναι τα δυνατά και αδύνατα σημεία, κατά την άποψη σου, για την ομάδα του ΠΑΟΚ;

Αυτό που μπορώ να παρατηρήσω ως αδύνατο σημείο της ομάδας αυτής είναι όταν η αντίπαλος ομάδα πιέζει ψηλά τότε οι παίκτες του ΠΑΟΚ προβαίνουν σε λάθη.  Αμυντικά λάθη που υπάρχουν οι φορές που μπορεί να την… πληρώσει ο ΠΑΟΚ.  Απέναντι σε ένα καλό pressing ο ΠΑΟΚ αμυντικά έχει προβλήματα.  Φτάνει η αντίπαλος ομάδα να παίξει οργανωμένα επιθετικά και συγκεντρωμένα και τότε θα έρθει το λάθος από τον ΠΑΟΚ.

Τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες στη μεσαία γραμμή.  Υπάρχει αρκετή ποιότητα εκεί στον χώρο του κέντρου.  Διαθέτει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ παίκτες της μεσαίας γραμμής που μπορούν κιόλας να σκοράρουν.  Επίσης, στην ομάδα νέωνν του ΠΑΟΚ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.  Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες που μπορούν να τα χαρακτηριστικά ηρεμίας, ασφάλειας, εμπιστοσύνης για να κάνουν το παιχνίδι της ομάδας.  Εξαιρετικό βαθμό για την ομάδα του ΠΑΟΚ παίρνει η φυσική κατάσταση των παικτών, μιας και έχουν συνεχώς τρεχάματα στο παιχνίδι τους.  Έμπειροι παίκτες, διεθνείς με τις… μικρές εθνικές ομάδες εδώ και χρόνια.

Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτοί της ΑΕΛ;

Εγώ θα σας έλεγα για δύο πολύ καλούς παίκτες που διαθέτει και είναι στην αποστολή του σημερινού αγώνα.  Ο ένας είναι ο Λύρσντζης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ.  Παίκτης, ο οποίος πέρα των αμυντικών καθηκόντων του, ανεβαίνει, αναπτύσσεται, βοηθά επιθετικά, είναι και αρκετά γρήγορος.  Ο δεύτερος είναι ο Γαϊτανίδης, ο οποίος είναι ακραίος επιθετικός, αλλά είναι και καλός στο σκοράρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top